Coș

COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ESTE GOL

ÎNCEARCĂ AMBER ACUM!
star

Luna iubirii cu Amber continua. Luați 10 % reducere pana la sfârșitul lunii Februarie

TOPPERUL AMBER
675lei

TOPPERUL AMBER

90 x 200

750lei
675lei
140 x 200

1200lei
1080lei
160 x 200

1400lei
1260lei
180 x 200

1550lei
1395lei
GARANȚIE 2 ANI
675lei
CUMPĂRĂ
 • Amberfoam® cu chihlimbar
 • Spuma cu memorie
 • Două fețe
 • Antibacteriană
 • Funcția de termoreglare

PROPRIETĂȚILE TERAPEUTICE ALE CHIHLIMBARULUI

Încă din antichitate, s-a considerat că chihlimbarul deține energii mistice și proprietăți terapeutice. De la componentă a elixirelor nemuririi până la leac pentru aproape orice în medicina populară, acesta i-a uimit întotdeauna pe oameni, nu doar prin calitatea sa de piatră semiprețioasă, ci și prin modul în care are influență asupra corpului uman. În medicina modernă oficială, chihlimbarul este utilizat ca materie primă în producția de acid succinic, un minunat biostimulator. Pe lângă aceasta, acidul succinic are proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și antistres.

TOPPERUL PERFECT PENTRU TINE

Unul din secretele Amber este materialul prețios pe care îl conține. Chihlimbarul este o piatră semiprețioasă organică, extrasă din lemnul coniferelor, supranumită și ”lacrima soarelui”.

 • AMBERFOAM DIN HUSA PENTRU SALTEA

  Spuma profilată brevetată de noi, îmbogățită cu chihlimbar, îmbracă toată salteaua, contribuind la înlăturarea stresului, relaxarea corpului, eliminarea durerilor din gât, încheieturi și mușchi. Atingerea directă a chihlimbarului de corp asigură un somn mai liniștit.

 • SPUMA CU MEMORIE CU DENSITATE MARE

  Spuma cu memorie reaționează la căldura organismului adaptându-se la curbele anatomice, creând impresia de plutire. Densitatea ridicată garantează longevitate și recuperarea mai rapidă a spumei.

CONFORT SUPLIMENTAR PRETUTINDENI

Preocupați de somnul tău mai bun am creat topperul Amber. El îți va transforma vechiul pat, canapeaua și fotoliul extensibil într-un loc magic, neașteptat, de vis. Este ușor și sosește într-un sac special, astfel încât să îți asigure un somn minunat în călătorii, în camping sau la casa de vacanță. Un supliment minunat pentru un plus de confort la salteaua mai mare Amber. Ca și în salteaua mare, și acesta conține chihlimbar din zona baltică, care îți va energiza corpul și îți va oferi un somn sănătos și revigorant.

CALITATE FĂRĂ COMPROMIS

Certificatele de calitate deținute de Amber garantează producția fără compromis, materiale de calitate superioară și grija pentru sănătatea ta, totul conform standardelor internaționale.

 • ОЕКО-ТЕX

  Certificatul pentru calitatea textilelor.

 • LGA

  Тest pentru rezistență și fiabilitate.

 • BSCI

  Сertificat clasa А responsabil din punct de vedere social.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai nevoie de ajutor în stabilirea dimensiunii corecte, contactează-ne.

Topperul vizează îmbunătățirea calității somnului atunci când nu doriți să schimbați salteaua veche. Dacă vă treziți înțepeniți, topperul poate să optimizeze funcțiile ortopedice ale saltelei dumneavoastră.
Topperul Amber are o înălțime de 7сm (+/-1 сm).
Topperul Amber este singurul produs cu două fețe - o parte este mai fermă, iar cealaltă, mai moale.
Bineînțeles! Aveți 100 de nopți în care să puteți testa topperul. Dacă nu vă satisface, îl puteți returna pe cheltuiala noastră, iar noi vă vom restitui întreaga sumă.

ALTE ÎNTREBĂRI?

OPINIILE CLIENȚILOR DESPRE AMBER

( 5 / 5 aprecieri )

SALTEAUA AMBER

VEZI MAI MULT

PERNA AMBER

VEZI MAI MULT