Coș

COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ESTE GOL

ÎNCEARCĂ AMBER ACUM!
star

Luna iubirii cu Amber continua. Luați 10 % reducere pana la sfârșitul lunii Februarie

SALTEAUA AMBER LIGHT
699lei

SALTEAUA AMBER LIGHT

90 x 200

1399lei
699lei
140 x 200

1699lei
849lei
180 x 200

2199lei
1099lei
GARANȚIE 10 ANI
1399lei
699lei
CUMPĂRĂ
 • Amberfoam® cu chihlimbar
 • Formă anatomică
 • Antibacterial
 • Funcția de termoreglare

PROPRIETĂȚILE TERAPEUTICE ALE CHIHLIMBARULUI

Încă din antichitate, s-a considerat că chihlimbarul deține energii mistice și proprietăți terapeutice. De la componentă a elixirelor nemuririi până la leac pentru aproape orice în medicina populară, acesta i-a uimit întotdeauna pe oameni, nu doar prin calitatea sa de piatră semiprețioasă, ci și prin modul în care are influență asupra corpului uman. În medicina modernă oficială, chihlimbarul este utilizat ca materie primă în producția de acid succinic, un minunat biostimulator. Pe lângă aceasta, acidul succinic are proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și antistres.

SALTEAUA PERFECTĂ PENTRU TINE

Unul dintre secretele Amber Light este materialul neprețuit din care este făcut. Amber - bijuterie organică care provine din conifere și mai este numit și "darul soarelui".

 • HUSĂ 100% DIN LÂNĂ

  Materiale 100% naturale pentru un aspect exterior moale și plăcut, cu o acoperire antiderapantă. Pentru Amber Light am ales textilele cu efect anti-alunecare, care împiedică uzarea cearșafurilor.

 • SPUMĂ CU MEMORIE AMBERFOAM® CU CHIHLIMBAR

  Spumă cu memorie de înaltă calitate, îmbogățită cu chihlimbar - patentat de noi sub numele Amberfoam®. Atingerea directă a chihlimbarului pe corp oferă un somn mai relaxat, profund și reconfortant.

 • SISTEM DE ARCURI POCKET

  Arcurile împachetate individual (în materiale textile nețesute) vă vor susține corpul în timp ce dormiți. Aceste arcuri sunt obligatorii pentru fiecare saltea de înaltă calitate, asigurând ventilarea, aerisirea și răcirea saltelei. Vă garantăm că nu scârțâie și are o bună aerisire.

 • SPUMĂ CU MEMORIE CU DENSITATE ÎNALTĂ

  Spumă cu memorie cu densitate înaltă care reacționează constant la căldura corpului prin preluarea curbelor sale anatomice, creând un sentiment de somn pe un nor.

Fermitate perfecta

Amber Light are două fețe cu spumă cu memorie - Material de înaltă calitate care preia forma corpului, apoi își recapătă forma. Aceasta urmează formele anatomice ale corpului și reduce răsucirea în timpul somnului. Preia tensiunea, conferă o delicatețe și un confort suplimentar.

TEHNOLOGIA HIBRIDĂ

Amber Light a fost creată pentru a oferi aceleași condiții de utilizare și returnare după perioada de probă de 100 de nopți la un preț accesibil tuturor. Am decis că oricine merită posibilitatea de a-și testa noua saltea în confortul propriului dormitor, indiferent de preț. Astfel am creat Amber Light. Din nou, am ales o structură hibridă, simplificând designul fără a sacrifica calitatea.

CALITATE FĂRĂ COMPROMIS

Certificatele de calitate deținute de Amber garantează fabricarea saltelei fără compromisuri, materiale de calitate superioară și preocuparea pentru sănătate ta, totul conform standardelor la nivel mondial.

 • ОЕКО-ТЕX

  Certificatul pentru calitatea textilelor

 • LGA

  Тest pentru rezistență și fiabilitate

 • BSCI

  Сertificat clasa А responsabil din punct de vedere social

UNDE SĂ MONTAȚI AMBER

Amber recomandă folosirea unui cadru lamelar.

BAZA ARCURILOR

Realizată din lemn și arcuri, prevăzută cu o stofă exterioară.

BAZA DURĂ

Realizată integral din lemn și cusută des cu pânză nețesută și/sau damasc.

CADRUL LAMELAR

Reduce tensiunea punctuală și crește impresia de confort maxim.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai nevoie de ajutor în stabilirea dimensiunii necesare, contactează-ne.

Înălțimea acesteia este de 20cm.
Amber Light este o saltea cu două fețe, adică vă permite să dormiți pe ambele ei părți. Duritatea sa este peste medie, făcând-o potrivită pentru persoanele cu orice tip de probleme ortopedice si de greutate.
Amber Light este potrivită pentru orice persoană, de la cea mai fragedă vârstă. Datorită structurii sale anatomice, salteaua noastră este, de asemenea, potrivită pentru persoanele care se trezesc cu dureri de spate, umeri sau gât.
Saltelele cu dimensiuni diferite de cele menționate pe site-ul web se realizează în cadrul a 2-3 săptămâni după solicitarea prealabilă. Contactați-ne la numărul de telefon sau prin e-mail. Cele 100 de nopți de perioadă de testare se păstrează și în cazul acestor variante.

ALTE ÎNTREBĂRI ?

OPINIILE CLIENȚILOR DESPRE AMBER

( 5 / 5 aprecieri )

TOPPER AMBER

VEZI MAI MULT

PERNA AMBER

VEZI MAI MULT