Coș

COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ESTE GOL

ÎNCEARCĂ AMBER ACUM!
star

Luna iubirii cu Amber continua. Luați 10 % reducere pana la sfârșitul lunii Februarie

SALTEAUA AMBER OriginÇ
2160lei

SALTEAUA AMBER OriginÇ

90 x 200

2400lei
2160lei
140 x 200

3450lei
3105lei
160 x 200

3950lei
3555lei
180 x 200

4450lei
4005lei
GARANȚIE 10 ANI
2160lei
CUMPĂRĂ
 • Amberfoam® cu chihlimbar
 • Tehnologia hibridă
 • Tehnologie de ventilație
 • Forma ortopedică
 • Antibacterial
 • Funcția de termoreglare

PROPRIETĂȚILE TERAPEUTICE ALE CHIHLIMBARULUI

Încă din antichitate, s-a considerat că chihlimbarul deține energii mistice și proprietăți terapeutice. De la componentă a elixirelor nemuririi până la leac pentru aproape orice în medicina populară, acesta i-a uimit întotdeauna pe oameni, nu doar prin calitatea sa de piatră semiprețioasă, ci și prin modul în care are influență asupra corpului uman. În medicina modernă oficială, chihlimbarul este utilizat ca materie primă în producția de acid succinic, un minunat biostimulator. Pe lângă aceasta, acidul succinic are proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și antistres.

SALTEAUA PERFECTĂ PENTRU TINE

Una din tainele Amber este substanța prețioasă pe care o conține. Chihlimbarul este o piatră semiprețioasă organică, extrasă din lemnul coniferelor, supranumită și ”lacrima soarelui”.

 • AMBERFOAM ÎN HUSA PENTRU SALTEA

  Spuma Amberfoam® brevetată de noi, îmbogățită cu chihlimbar, acoperă întreaga saltea și preia tensiunea din corp, are efect calmant și elimină durerile din ceafă, articulații și mușchi. Atingerea directă a chihlimbarului de corp asigură un somn mai liniștit, mai profund și odihnitor.

 • SPUMĂ HR (HIGH RESILIENCE) CU 7 ZONE DE CONFORT

  Știai că în corpurile noastre sunt 7 zone de greutate care exercită tensiune asupra saltelei? De aceea, am proiectat spuma HR exact cu 7 zone de confort. Astfel, sarcina este repartizată în mod egal, iar corpul se odihnește în mod eficient.

 • SISTEMUL MULTI POCKET SPRING

  Peste 500 de buc/mp de arcuri individuale învelite (în material textil nețesut) îți vor susține corpul în timp ce dormi. Neînțelese de multe persoane, aceste arcuri sunt obligatorii pentru fiecare model avansat de saltele, garantând saltelei ventilație, aerisire și răcoare. Scârțâit? Îți garantăm că nu vei auzi nimic.

 • SPUMĂ CU MEMORIE DE DENSITATE RIDICATĂ

  Spuma cu memorie reacționează la căldura corpului, preluând curbele anatomice, creând senzația de plutire.

MOLICIUNEA AMBER

Amber îți permite să alegi dacă vrei să dormi pe partea mai moale, care te învăluie, sau pe cea mai fermă care se comportă în funcție de confortul dorit de tine pentru un somn bun la maxim.


PARTEA CU SPUMĂ CU MEMORIE

Material de înaltă calitate care la presiune se adaptează formei corpului, iar când nu este supusă presiunii își reia forma. Urmărește contururile anatomice. Reduce răsucirea din timpul somnului. Preia tensiunea, conferă moliciune și confort suplimentar.

PARTEA CU SPUMĂ HR

Spumă foarte elastică, cu efect de masaj și 7 zone de confort, ergonomică pentru corpul uman. Oferă suport mai bun, susținere pentru corp și repartizarea greutății. Când vă întindeți, reacționează la căldura corpului și se adaptează la aceasta și la presiunea la care este supusă.

TEHNOLOGIA HIBRIDĂ

Când am proiectat Amber am vrut să creem un sistem de ventilație pentru somn, care să îmbine cele mai bune practici și materiale. De aceea am folosit câteva tipuri de spumă: cu memorie și HR, precum și sistemul cu arcuri individuale tip Pocket. Sistemul cu arcuri silențioase răcorește suprafața saltelei cu 40% mai mult decât saltelele obișnuite cu spumă. Este dovedit științific că somnul într-un mediu mai răcoros este mult mai liniștit, relaxant și sănătos. Chihlimbarul pe care l-am adăugat preia stresul și relaxează corpul, asigurând un somn mai profund, mai liniștit și odihnitor.

CALITATE FĂRĂ COMPROMIS

Certificatele de calitate deținute de Amber garantează fabricarea saltelei fără compromisuri, materiale de calitate superioară și preocuparea pentru sănătate ta, totul conform standardelor la nivel mondial.

 • ОЕКО-ТЕX

  Certificatul pentru calitatea textilelor

 • LGA

  Тest pentru rezistență și fiabilitate

 • BSCI

  Сertificat clasa А responsabil din punct de vedere social

UNDE SĂ MONTAȚI AMBER

Amber recomandă folosirea unui cadru lamelar.

BAZA ARCURILOR

Realizată din lemn și arcuri, prevăzută cu o stofă exterioară.

BAZA DURĂ

Realizată integral din lemn și cusută des cu pânză nețesută și/sau damasc.

CADRUL LAMELAR

Reduce tensiunea punctuală și crește impresia de confort maxim.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai nevoie de ajutor în stabilirea dimensiunii necesare, contactează-ne.

Înălțimea estе de 23 cm (+/-1 сm)
Amber este potrivită pentru orice vârstă și poate fi realizată la orice dimensiune, inclusiv pentru bebeluși și copii.
Аmber este o saltea cu două fețe, adică permite dormitul pe ambele fețe. Am creat-o cu 2 nivele de duritate - partea mai moale, datorită spumei cu memorie și densității ridicate, și cea mai dură, datorată spumei HR cu 7 zone profilate.
Аmber este potrivită pentru orice persoană de la cea mai fragedă vârstă. Mulțumită sistemului ortopedic pentru somn, salteaua noastră este adecvată și pentru persoanele care se trezesc cu dureri de mijloc, în umeri sau gât, cât și pentru oamenii care suferă de afecțiuni ale aparatului locomotor.
Saltelele cu dimensiuni diferite de cele menționate pe site-ul web se realizează în cadrul a 2-3 săptămâni după solicitarea prealabilă. Contactați-ne la numărul de telefon sau prin e-mail. Cele 100 de nopți de perioadă de testare se păstrează și în cazul acestor variante.

ALTE ÎNTREBĂRI ?

OPINIILE CLIENȚILOR DESPRE AMBER

( 5 / 5 aprecieri )

TOPPER AMBER

VEZI MAI MULT

PERNA AMBER

VEZI MAI MULT