Coș

COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ESTE GOL

ÎNCEARCĂ AMBER ACUM!
star

Luna iubirii cu Amber continua. Luați 10 % reducere pana la sfârșitul lunii Februarie

PERNĂ AMBER
315lei

PERNĂ AMBER

2 ANI GARANȚIE
350lei
315lei
CUMPĂRĂ
 • Spumă cu memorie și chihlimbar
 • Sistemul ortopedic
 • Tehnologie cu ventilație
 • Husă cu fermoar

100 DE NOPȚI PERIOADĂ DE TESTARE

Amber este singura pernă de care vei avea nevoie vreodată. Ai la dispoziție 100 de nopți în care să te bucuri de ea și dacă consideri că nu este cea mai confortabilă pernă, îți vom restitui banii și ne-o vom recupera, preluând toate cheltuielile!

PERNĂ PERFECTĂ PENTRU TINE

Perna Amber este creată după o tehnologie inovatoare hibridă, conținând spumă cu memorie, cu chihlimbar, și sistemul de arcuri Pocket, care asigură susținerea ideală a capului și gâtului, pentru o poziție corectă și confort maxim. Datorită structurii sale, se răcorește, se aerisește și nu reține microbi. Mulțumită spumei cu memorie și arcurilor Pocket, perna se adaptează întotdeauna pentru a prelua tensiunea fără a se deforma.

 • HUSĂ ANTIBACTERIANĂ AERISITĂ

  Husa specială a pernei Amber este realizată din material antibacterian prin care circulă aerul, care împreună cu sistemul Multi pocket spring, contribuie la aerisirea pernei.

 • AMBER MEMORYFOAM®

  Prima și unica spumă cu memorie, cu chihlimbar, din lume este realizată special pentru produsele marca Amber. Pentru confortul tău maxim, spuma anatomică cu memorie se adaptează la forma capului și gâtului, iar chihlimbarul conținut preia tensiunea și oferă un somn mai profund și relaxant.

 • SISTEMUL MULTI POCKET SPRING

  35 de arcuri Pocket silențioase care îți susțin capul și gâtul în cea mai comodă poziție, indiferent cum dormi. Sistemul de arcuri Pocket asigură circulația aerului, nu reține umiditatea, iar perna se menține răcoroasă.

TEHNOLOGIA HIBRIDĂ

Întrucât considerăm că perna este elementul important al unui somn liniștit și relaxant, am lucrat îndelung ca să creem perna perfectă Amber. Îți prezentăm echilibrul ideal între moliciunea și confortul oferit și calitățile benefice unice conținute de chihlimbarul din zona baltică. Amber respiră și se aerisește datorită tehnologiei speciale. O vei primi într-un sac special și vei beneficia de o perioadă de testare de 100 de nopți în care să te bucuri de ea.

CALITATE FĂRĂ COMPROMISURI

Certificatele de calitate deținute de Amber garantează realizarea acesteia fără compromis, materiale de calitate superioară și preocupare pentru sănătatea ta, conform celor mai înalte standarde internaționale.

 • ОЕКО-ТЕX

  Certificatul pentru calitatea textilelor.

 • LGA

  Тest pentru rezistență și fiabilitate.

 • BSCI

  Сertificat clasa А responsabil din punct de vedere social.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai nevoie de ajutor în stabilirea dimensiunilor corecte pentru tine, contactează-ne.

Perna are înălțimea de 12cm (+-1сm).
Perna Amber are o duritate medie.
Perna este adecvată oricui, inclusiv bebelușilor și copiilor mici.

ALTE ÎNTREBĂRI?

OPINIILE CLIENȚILOR DESPRE AMBER

( 5 / 5 aprecieri )

SALTEAUA AMBER

VEZI MAI MULT

TOPPER AMBER

VEZI MAI MULT