Coș

COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ESTE GOL

ÎNCEARCĂ AMBER ACUM!

CONDIȚIILE GARANȚIEI

Garanția este valabilă numai la prezentarea bonului fiscal și certificatului de garanție care atestă achiziția produsului de la firma respectivă. Garanția intră în vigoare la data achiziției produsului. Dacă salteaua, salteaua de top sau baza Dvs vor fi reparate, perioada de garanție nu va fi înnoită sau prelungită. Costurile pentru îndepărtarea defectului revin producătorului în cazurile în care articolul reclamat se află în perioada de garanție conform prevederilor Legii bulgare privind protecția consumatorilor sau clauzelor garanției comerciale, dacă cea din urma acordă drepturi mai largi decât cele legale. Garanția nu poate depăși perioada indicată în certificatul de garanție. La expirarea termenului de garanție se oferă opțiunea reparației contra cost.

Garanția se acordă numai în cazurile de exploatare corespunzătoare a produsului, utilizare adecvată și în condițiile respectării instrucțiunilor de despachetare, exploatare și îngrijire a saltelei /top saltelei, bazei/ după cum sunt descrise în prezentul certificat de garanție. În cazul în care vânzătorul nu poate repara produsul la domiciliul clientului, acesta este obligat să-l transporte ca să fie reparat la centrul de service.

Furnizorul își rezervă dreptul de a decide dacă să înlocuiască produsul sau să-l ia pentru a fi reparat. În cazul în care trebuie predat la AMBER spre reparare sau înlocuire, salteaua /salteaua de top, baza/ trebuie împachetată și depozitată cu grijă și în stare sanitară bună pentru a se evita o eventuală defecțiune a produsului. Starea bună este o obligație a clientului. În caz de nerespectare a acestor obligații, garanția va fi respinsă.

În cazul în care nu sunt disponibile produse sau materiale identice din cauza dispariția lor din producție, AMBER își rezervă dreptul de a folosi, după propria apreciere, un alt material asemănător sau de a înlocui modelul concret cu modelul cel mai apropiat după caracteristici și preț.

Termenul de îndepărtare a defectului unui produs care se află în perioada de garanție este de 30 de zile, începând cu ziua de depunere a reclamației. Producătorul nu va acoperi cheltuielile, nici nu-și asumă obligația de a realiza montajul/ demontajul saltelei /saltelei de top, bazei/, sau livrarea la ușă. Se livrează la adresă /urcarea produsului la un anumit etaj este obligația clientului/.

Termenii de garanție sunt valabile numai pentru uz casnic și nu sunt aplicabile la hoteluri, cabane, case de vacanță și de odihnă sau alte unități publice. În caz de cumpărare și exploatare de către aceste unități se aplică garanția legală de 2 ani, dar nu cea comercială prelungită. Excepții se fac la contracte semnate între AMBER și hotelul, cabana, casa de vacanță și de odihnă sau alte unități publice respective, dar nu la contracte semnate între acestea și o parte terță. AMBER dispune de o gamă largă de produse destinată acestor unități.

Produsele de dimensiuni personalizate sunt deservite prin reparație.

Condițiile de reparare sunt valabile numai pe teritoriul Bulgariei.Elemente acoperite de garanție

Pachetul de arcuri al saltelei – arcuri desfăcute, stricate sau ieșite în afară de sub suprafața textilă

Stricare sau crăpare a elementelor din lemn ale saltelei /bazei/ rezultate din calitatea materialului sau tehnologia produsului.

Elemente de suport /picioare/ defecte sau lipsite.

Lăsare în corpusul saltelei /baza/ mai mare de 3 cm.

Lăsare a miezului saltelei de top – mai mare de 1 cm.

Diferențele în dimensiunile saltelei /saltelei de top, bazei/ în lungime și lățime mai mari de ±2 cm și în înălțime de ±1 cm, conform cu cerințele standardului european DIN EN 1334.Elemente neacoperite de garanție

Adâncituri în corpul saltelei mai mici de 3 cm. Adâncituri în miezului saltelei de top – de până la 1 cm.

Deteriorări ale saltelei ca urmare a utilizării unui suport-cadru sau a unei somiere necorespunzătoare şi a unei exploatări necorespunzătoare.

Preferințe pentru comoditate și confort, moliciune și duritate.

Pete de murdărie sau ardere.

Uzura textilă şi a țesăturilor.

Mânerele saltelei, aeratoarele bordului.

Apariția mucegaiului din cauza umidității ridicate în încăpere sau a utilizării unor dispozitive care produc umiditate, precum si apariția mucegaiului după mai mult de 3 luni de la data cumpărării.

O saltea despachetată care are dimensiuni sau model greșite din cauza clientului nu poate fi înlocuită.

Nu se vor asuma responsabilități legate de starea fizică și de sănătate a utilizatorului.

Modificările naturale în gradul de duritate și timpul de refacere, ca urmare unei exploatări îndelungate. Modificările nu afectează calitatea saltelei /saltelei de top, bazei/ și funcționalitatea acesteia.

Nerespectarea instrucțiunilor de exploatare și întreținere a saltelei descrise în certificatul de garanție.

Garanția nu este valabilă în cazurile în care produsul nu este în stare igienică perfectă sau are neconformități fizice rezultate din utilizarea nepotrivită a produsului conform instrucțiunilor de întreținere.

În cazul în care clientul nu prezintă o copie a facturii, certificatul de garanție și bonul fiscal cu data de achiziție.

În cazurile în care salteaua /salteaua de top/ nu este protejată printr-o protecție de saltea sau o husă pentru a evitarea deteriorării sau murdăririi. Dacă produsul nu este protejat, vânzătorul poate respinge reclamația clientului de înlocuire sau reparație.Instrucțiuni de utilizare

Garanția produsului își va servi scopul și va asigura clientului confortul maxim dacă se vor respecta instrucțiunile de utilizare.

Nu folosiți obiecte ascuțite pentru a înlătura ambalajul, este posibil sa tăiați salteaua

Dacă salteaua /salteaua de top/ este vacumată sau rulată, trebuie să așteptați 72 de ore după despachetare în stare orizontală înainte folosire. Reclamații privind refacerea incorectă a produsului vor fi acceptate nu mai târziu de 30 de zile de la data achiziției.

Produsul trebuie desfăcut în maxim 30 de zile după achiziție întrucât reclamațiile în ceea ce privește defecțiuni produse în procesul de cumpărare nu vor fi acceptate după această perioadă.

Este indicat sa utilizați acest produs in spații închise, într-un climat normal și nu în spații de umiditate ridicată. Recomandam aerisirea săptămânală a încăperii și expunerea saltelei la aer curat fără a fi acoperită de lenjerie. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea concentrației de umiditate în saltea. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în saltea.

Nu recomandam curățarea umedă și uscarea cu fierul (nu este potrivit, dacă instrucțiunile de utilizare nu indică altfel).

Pentru a asigura protejarea efectivă a produsului, se recomandă asigurarea unei huse de protecție a saltelei.

Dacă salteaua Dvs este de o față, asigurați-vă că o așezați pe un pat ferm și stabil /după cum arată schema 2 din certificatul de garanție/. La o lățime de peste 114 cm este necesar să fie cel puțin 5 puncte de suport.

Mirosul de fabrică poate rămâne timp de câteva zile după desfacerea ambalajului. Acesta este absolut netoxic și va dispărea odată cu începerea utilizării. Lăsați salteaua / salteaua de top, baza/ să respire câteva ore înainte de a o acoperi cu cearșaf.

Mânerele saltelei au rolul de a facilita poziționarea saltelei, acestea nu trebuie folosite pentru mutarea saltelei.

Produsele nu sunt ignifuge, de aceea nu folosiți materiale inflamabile în apropriere.

În caz de reclamație de la client, firma AMBER își rezervă dreptul de a face o examinare profesională a saltelei /saltelei de top, bazei/ pentru a constata reclamația și exploatarea corespunzătoare a produsului.

Defecte de fabricație (cusătura strâmbă sau lipsită, eventuale pete sau alte vicii) care nu influențează confortul, integritatea și funcția saltelei /saltelei de top, bazei/ trebuie transmise producătorului sub formă de reclamație în termen de 30 de zile de la data achiziției, după expirarea acestui termen acestea nu mai sunt acoperite de garanție.Instrucțiuni de întreținere

Recomandăm să întoarceți salteaua /salteaua de top/ la 180 de grade, conform schemelor 1 și 3, pentru a păstra caracteristicile de calitate pentru o perioadă mai îndelungată. La saltelele de două fețe /saltelele de top/ trebuie nu numai să le repoziționați, ci să folosiți ambele fețe. (vezi scheme 1 și 3)

Pentru a păstra salteaua /salteaua de top/, protejați-o cu o protecție de saltea, cuvertură sau pătură pentru a preveni producerea unor defecțiuni sau murdărie. Existența unor pete de orice natură va anula automat garanția Dvs.

Aerisiți salteaua /salteaua de top/ în mod regulat.

Curățiți salteaua /salteaua de top/ cu o lavetă uscată sau ușor umezită, nu folosiți detergenți.Ce nu trebuie făcut:

Nu rulați și nu îndoiți salteaua /salteaua de top/ la mai mult de 20 de grade întrucât acest lucru poate deteriora miezul acesteia.

Salteaua /salteaua de top/ trebuie ținută numai în poziție orizontală.

Nu stați în picioare și nu săriți pe saltea /saltea de top/, aceasta nefiind fabricată pentru astfel de concentrație de greutate sau presiune.

Nu folosiți detergenți chimici sau solvenți.

Evitați să stați timp îndelungat pe vreunul din capetele saltelei pentru că acest lucru încarcă neuniform bordul.

Nu folosiți cearșafuri sau pilote din polietilenă/ poliester sau altele din 100% materiale sintetice. Salteaua / salteaua de top/ trebuie să poată respira.

Nu fumați în pat și nu o lăsați în apropierea unor flăcări deschise.

Garanția este valabilă în condiții de exploatare corespunzătoare a produsului și la prezentarea bonului fiscal/facturii și a certificatului de garanție. Câmpurile necompletate nu anulează garanția!SALTEAUA AMBER

VEZI MAI MULT

TOPPER AMBER

VEZI MAI MULT