Coș

COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ESTE GOL

ÎNCEARCĂ AMBER ACUM!

DE CE SĂ ALEGEȚI AMBER?

Află prin ce ne deosebim de ceilalți și de ce considerăm că industria saltelelor nu funcționează.

O PERIOADĂ DE TESTARE DE 100 DE NOPȚI

Testează Amber 100 de nopți înainte de a decide dacă o păstrezi.

Considerăm că testul real al saltelei trebuie să se realizeze în confortul propriei tale case. Dormi, tolănește-te, fă dragoste, dansează pe ea sau sari. Noi îți oferim 100 de nopți pentru a aprecia dacă Amber ți se potrivește. Dacă nu îți place, nu este nicio problemă, noi îți vom restitui integral suma plătită pentru aceasta.

POȚI DORMI LINIȘTIT - AMBER ÎȚI VA RETURNA 100% DIN SUMĂ

Considerăm că un somn odihnitor trebuie să fie o prioritate pentru oricine. Adevăratul test al saltelei nu se realizează în magazin, ci în casa ta. Testează Amber 100 de nopți și dacă consideri că nu îți convine, poți renunța. Îți vom restitui 100% din suma plătită. Preluăm și cheltuielile de transport cu returnarea.

DE CE ESTE MAI UȘOR SĂ CUMPERI O SALTEA ONLINE?

Considerăm că modalitatea tradițională de achziționare a unei saltele nu funcționează în folosul clientului. Cutreierarea magazinelor, sute de modele, vânzători insistenți și grosolani care în loc să ne ajute doar ne încurcă. Nu pe ultimul loc sunt și suprataxele imense pentru întreținerea acestor magazine, pe care le plătim noi, cumpărătorii. Câteva minute într-un showroom nu ar fi suficiente pentru a aprecia dacă salteaua este confortabilă pentru dumneavoastră. La prima vedere, vă poate părea un produs perfect, dar în caz că sunteți nemulțumiți nu are cine să vă restituie banii. Considerăm absurd acest fapt și încercăm să îl combatem. Cu Amber am creat un model online care elimină toate verigile inutile precum magazine, sute de modele, vânzători nepoliticoși și producători incorecți. Economisiți timp, bani, nervi și experiențe neplăcute. Ce poate fi mai plăcut decât atât?

VEZI AMBER ACUM!

AMBER ЕSTE FĂCUT PENTRU TINE

Întregul model de afaceri al Amber este realizat cu gândul la tine. Îți livrăm gratuit, aveți 100 de nopți pentru a-l încerca în propria locuință și poți să-l returnezi în orice moment, iar noi îți vom restitui banii fără întrebări. Astfel vă economisim adaosul de showroom, comisioanele furnizorilor, costurile logistice suplimentare și toate problemele legate de modelul standard care scumpesc saltelele cu peste 70%.

SOMNUL ODIHNITOR ÎNSEAMNĂ MAI MULT TIMP PENTRU LUCRURILE IMPORTANTE DIN VIAȚA TA.

Imaginează-ți că ziua se mărește cu două ore - cum le-ai folosi? Ai face sport, ai începe să înveți o limbă străină, ai acorda mai mult timp familiei tale? Sunt atât de multe lucruri care te așteapă să le faci. Credem că tocmai un somn bun ți-ar oferi mai mult timp pentru toate lucrurile importante din viața ta.

DIMENSIUNI ȘI PREȚURI PENTRU SALTELE AMBER

VEZI MAI MULT