Coș

COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ESTE GOL

ÎNCEARCĂ AMBER ACUM!

MAGIA CHIHLIMBARULUI ÎN DORMITORUL TĂU

Unul din secretele Amber este materialul prețios pe care îl conține. Chihlimbarul este o substanță naturală extrasă din lemn de conifere, numită și ”lacrima soarelui”. Noi am reușit să captăm acest soare în interiorul saltelei și am creat ceva magic. Proprietățile chihlimbarului elimină stresul și tensiunea din corp, au efect calmant, reduc durerile din ceafă, spate, articulații și mușchi. Astfel, chihlimbarul îți asigură un somn mai profund și odihnitor în fiecare noapte.

ORIGINEA CHIHLIMBARULUI

Folosit ca material pentru bijuterii încă din epocile preistorice, chihlimbarul, în limba rusă ”iantar”, iar în engleză Amber, este o rășină dură provenită din specii de conifere. De-a lungul timpului, această rășină s-a solidificat și a creat o piatră prețioasă organică, veche. Această rășină trebuie să aibă o vechime de cel puțin 1 milion de ani pentru a fi clasificată drept chihlimbar, având în vedere că vârsta acestuia poate să ajungă până la 120 milioane de ani. S-a format în era terțiară, îndeosebi, pe țărmurile Mării Baltice.

PROPRIETĂȚILE TERAPEUTICE ALE CHIHLIMBARULUI

Încă din antichitate, s-a considerat că chihlimbarul deține energii mistice și proprietăți terapeutice. De la componentă a elixirelor nemuririi până la leac pentru aproape orice în medicina populară, acesta i-a uimit întotdeauna pe oameni, nu doar prin calitatea sa de piatră semiprețioasă, ci și prin modul în care are influență asupra corpului uman. În medicina modernă oficială, chihlimbarul este utilizat ca materie primă în producția de acid succinic, un minunat biostimulator. Pe lângă aceasta, acidul succinic are proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și antistres.

O METODĂ INOVATOARE BREVETATĂ

Prin tehnologia inovatoare, specială, brevetată de noi, am reușit să integrăm piatra semiprețioasă în salteaua Amber, păstrându-i calitățile benefice. Fiecare saltea conține 100% pulbere pură de chihlimbar din zona baltică. Extraordinara piatră semiprețioasă are un efect terapeutic dovedit în somnul liniștit și refacerea organismului, diminuarea stresului și relaxarea musculară. Tehnologia specială aduce proprietățile terapeutice ale chihlimbarului în dormitorul tău. Producția este unică în domeniu la nivel mondial și se realizează numai în Bulgaria.